Fargespill

Når ulike kulturer møtes; hva skjer hvis vi ser etter det beste i hverandre?

Fargespill er et kompani som består av barn og unge fra hele verden. På scenen møters rundt 100 aktører fra 35 ulike nasjoner, inkludert Norge. 26. og 27. mai 2018 skal Fargespill-Oslo ha forestilling på hovedscenen på Det Norske Teateret. Forestillingen bygges opp med folkesanger, regler og dans som barn og unge har tatt med seg fra sine respektive land og kulturer på ferden til Norge. Disse musikalske perlene forenes med hverandre, med norske musikktradisjoner og global ungdomskultur. Resultatet er et tydelig bilde på hvor åpenbart det er at vi mennesker er like, og hvor berikende det er at vi er forskjellige.

På Miniøyas jul skal Fargespill-Oslo lete etter skatter blant de besøkende. Har du en sang eller dans du vil dele? Kanskje den til og med kan bli en del av forestillingen i mai? Det blir verksteder og aktiviteter gjennom hele helgen med Fargespill på Miniøya jul. Verkstedet passer best for barn fra 6 år.

I tillegg synger Warda (16 år) og Jercathleen Reyes (18 år) en sang sammen på den store scenen i Marmorsalen kl 14:15 begge dager.

Kjøp billett

Tilbake til Miniøyas jul